Vepřová krkovice
z bio mangalice

 

Porce

2

Doba přípravy:

2 min

Doba vaření:

 6 min

Náročnost:

nízká

Typ stravy:

AIP

Kotleta 1 • Kateřina Málková • Nutričním bohatstvím ke zdraví.

Suroviny

2 plátky krkovice s kostí

 

1 lžička sádla

 

sůl

Jako přílohu podávejte pečenou zeleninu,

nebo restovanou zeleninu a květákovou kaši.

Postup

 1

 Pánev rozehřejte na středně vyšší teplotu, přidejte sádlo.

 2

Krkovici opláchněte, osušte a osolte po obou stranách. Restujte na rozehřáté pánvi po dobu 3-4 minut po každé straně.

3

Po restování odložte na talířek a nechte „dojít“. 

Další recepty

Kuře v žampionové omáčce

Restovaná mrkev

AIP, Paleo, bez lepku, bez laktózy, low-carb, cukrfree, Vegan. Velmi jednoduchý recept, který je hotový do 10 minut. Stačí vám mrkev, kvalitní olivový olej, sůl a citrón a máte skvělou přílohu. Velmi oblíbená je v naší domácnosti, nemluvě o bohatosti vitamínů a minerálních látek, jejichž vstřebávání zajišťuje i přítomnost olivového oleje. Trik je mít zeleninu částečně syrovou.

Kuře v žampionové omáčce

Pečená zelenina

AIP, Paleo, bez lepku, bez laktózy, low-carb, cukrfree, Vegan. Slouží jako vynikající příloha ke kvalitnímu masu, anebo ji můžete jíst jen tak. Pečení zeleniny vybízí k experimentování a nacházení chutí, které vám budou nejvíce lahodit. Nejlépe chutná, když je venku sychravo a vás může krásně zahřát na duši i v žaludku

Kuře v žampionové omáčce

Borůvkové mufiny

Paleo, bez lepku, bez laktózy. Základ tvoří mandlová mouka. Velmi jednoduché, do půl hodiny hotové a 5 minut po vytažení z trouby si můžete mufin vychutnat. Skvělá svačinka pro děti i dospělé, vhodné na oslavy, nebo jen tak pro radost.

Novinky z oblasti zdravé výživy

autoimunitního protokolu   

prevence civilizačních chorob

zdravého životního stylu           

nové zdravé recepty